Pizza maken lisse

Heerlijk willen genieten van een pizza in Lisse? De heerlijkste pizza’s worden gemaakt bij Pizzeria Ristorante Piccolo. Ons restaurant, waar het pizza maken in Lisse centraal staat, is in de afgelopen vijf jaar gegroeid tot een bekend Italiaans restaurant in het centrum van Lisse. Het geheim bij het pizza maken in Lisse? De eerlijke prijzen, hoge kwaliteit en heerlijke traditionele en nieuwe recepten. Zeker waard om een keer te komen voor kinderfeestjes in Lisse.

Een pizza in Lisse komt u natuurlijk wel eten bij Pizzeria Ristorante Piccolo. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Al onze gerechten worden altijd bereid met verse producten;
  • Hoge kwaliteit gerechten tegen lage prijzen;
  • Aantrekkelijk en zeer voordelig wisselend weekmenu.

Wilt u pizza komen eten bij ons? Reserveer dan direct een tafel bij ons. Dit doet u door online ons reserveringsformulier in te vullen. Ook kunt u bellen als u vragen heeft over ons restaurant of als u kinderfeestjes in Lisse bij ons wilt regelen. Ons telefoonnummer is 0252 – 414496! Ook als u meer informatie wenst over onze mogelijkheden voor kinderfeestjes in Lisse.

Pizzeria Ristorante Picollo; het adres voor pizza’s in Lisse

Pizzeria Ristorante Piccolo is inmiddels al vijf jaar een bekend Italiaans restaurant in het centrum van Lisse. Elk jaar hebben wij tot nu toe kunnen rekenen op een groeiend aantal gasten die komen genieten van onze heerlijke pizza’s in Lisse. Pizzeria Ristorante Piccolo heeft zijn plek nabij het centrum van Lisse blijvend veroverd en heeft ondanks de crisis met minimale middelen een kwalitatief en succesvol restaurant weten te realiseren.

Op onze menukaart vindt u niet alleen pizza’s door ons gemaakt. Maar ook visgerechten, pasta’s, vleesgerechten en salades. Wij hebben verscheidene recepten voor onze pizza’s, zoals:

  • Pizza Funghi
  • Pizza Gorgonzola
  • Pizza Inferno

Ook verzorgen wij de catering voor feesten, evenementen of partijen op een door u gewenste locatie. Denk hierbij ook aan een kinderfeestje in Lisse. Wij verzorgen o.a. feestelijke lunches, Italiaanse buffetten, salades en de befaamde “High Italiaan”. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos….

Wij begroeten u graag in ons restaurant om uw eisen en wensen gezamenlijk met ons door te spreken! In verband met de nodigde voorbereidingen en bestaande reserveringen raden wij u aan om u wensen vooraf tijdig aan ons kenbaar te maken.