Bedrijfsborrel in Lisse

Zoekt u naar een goede locatie voor een bedrijfsborrel in Lisse? Restaurant Piccolo is dé plek voor de catering voor uw bedrijfsborrel. Omdat ieder bedrijf weer anders is, wordt de catering voor uw goed verzorgde bedrijfsborrel geheel met u besproken en samengesteld.  Kies uit de vele mogelijkheden voor uw bedrijfsborrel in Lisse. U moet dan denken aan een feestelijk lunches, Italiaans buffetten, salades  of onze befaamde  “High Italiaan. De mogelijkheden zijn eindeloos voor uw bedrijfsborrel in Lisse.

Restaurant Piccolo verzorgd voor u catering voor uw bedrijfsborrel in Lisse  op een door u gewenste locatie. Als u hiervoor inschakelt, bent u verzekerd van:

  • Al onze gerechten worden altijd bereid met verse producten;
  • Hoge kwaliteit gerechten tegen lage prijzen;
  • Aantrekkelijk en zeer voordelig wisselend weekmenu.

Wilt u een catering voor uw bedrijfsborrel in Lisse door ons laten verzorgen? Neem dan contact met ons op. Bel ons als u vragen heeft over ons restaurant of als de catering mogelijkheden wilt bespreken. Ons telefoonnummer is 0252 – 414496!  Wij begroeten u graag in ons restaurant om uw eisen en wensen gezamenlijk met ons door te spreken!  In verband met de nodigde voorbereidingen en bestaande reserveringen raden wij u aan om u wensen vooraf tijdig aan ons kenbaar te maken.

Meer weten over Restaurant Piccolo

Pizzeria Ristorante Piccolo is inmiddels een bekend Italiaans restaurant in het centrum van Lisse. Elk jaar hebben wij tot nu toe kunnen rekenen op een groeiend aantal gasten die komen genieten van onze heerlijke pizza’s in Lisse. Pizzeria Ristorante Piccolo  heeft ondanks de crisis met minimale middelen een kwalitatief en succesvol restaurant weten te realiseren.

Op onze menukaart vindt u niet alleen pizza’s door ons gemaakt. Maar ook visgerechten, pasta’s, vleesgerechten en salades. Wij hebben verscheidene recepten voor onze pizza’s, zoals:

  • Pizza Funghi
  • Pizza Gorgonzola
  • Pizza Inferno

Meer weten? Neem even contact met ons op! Bel naar 0252 – 414496!